MediaFokus

26. august 2013

BioFokus har på ulike måter synliggjort prosjekter eller bidratt som kunnskapsleverandør til ulike medier i løpet av året.

  • Torbjørn Høitomt har snakket om raviner i Østlandssendingen. BioFokus har også en rekke prosjekter som går på kartlegging av raviner, både generell kartlegging og spesifikk kartlegging i forbindelse med foreslåtte deponier m.m. Hør innlegget her.
  • Stefan Olberg og resten av «insektavdelingen» i BioFokus kartlegger insekter i den utvalgte naturtypen hul eik i Telemark. Les mer på NRK østafjells sine hjemmesider.
  • Tom H. Hofton har bidratt i programmet Ekko på NRK P2 i sommer. Hør mer her.

SISTE NYHETER

Ny rapport: Status for kalklav på Osloøyene

Ny rapport: Status for kalklav på Osloøyene

Biofokus ved Alexander Nilsson har i samarbeid med Reidar Haugan kartlagt kalklav på en rekke øyer i Oslo og Nesodden kommune i 2023. Kalkrik berggrunn og et svakt kontinentalt klima, med varme somre og relativt lite nedbør gjør øyene i indre Oslofjord spesielle. Her...

Ny rapport: Skjøtselsplan for rød skogfrue i Bamble

Ny rapport: Skjøtselsplan for rød skogfrue i Bamble

Biofokus ved  Sigve Reiso og Anders Thylén har laget skjøtselsplan for et funksjonsområde for rød skogfrue ved Eikfjellet nær Bunes i Bamble kommune. Hensikten er å sikre ivaretakelse av den trua arten rød skogfrue og dens voksesteder i området, og i tillegg å legge...