MediaFokus

26. august 2013

BioFokus har på ulike måter synliggjort prosjekter eller bidratt som kunnskapsleverandør til ulike medier i løpet av året.

  • Torbjørn Høitomt har snakket om raviner i Østlandssendingen. BioFokus har også en rekke prosjekter som går på kartlegging av raviner, både generell kartlegging og spesifikk kartlegging i forbindelse med foreslåtte deponier m.m. Hør innlegget her.
  • Stefan Olberg og resten av «insektavdelingen» i BioFokus kartlegger insekter i den utvalgte naturtypen hul eik i Telemark. Les mer på NRK østafjells sine hjemmesider.
  • Tom H. Hofton har bidratt i programmet Ekko på NRK P2 i sommer. Hør mer her.

SISTE NYHETER

Ny kunnskap om moser i fjellet

Ny kunnskap om moser i fjellet

Biofokus har gjennom flere prosjekter i 2022 jobbet med å kartlegge moser i fjellene våre. Mosespesialistene John Gunnar Brynjulvsrud og Torbjørn Høitomt har tilbrakt til sammen 20 dager i Jotunheimen (Oppland), Stølsheimen (Hordaland), Målselv (Troms) og Alta...

Bli med på webinar om kalkskog og baserike skoger

Bli med på webinar om kalkskog og baserike skoger

Velkommen til webinar Kalkskog i Norge – Hva vet vi? den 9. november fra kl.12 til 14. Miljødirektoratet har i perioden 2013-2018 gjennomført omfattende kartlegginger av kalkskog i Norge. Kartleggingene er gjort for å sikre et godt kunnskapsgrunnlag i...