MediaFokus

26. august 2013

BioFokus har på ulike måter synliggjort prosjekter eller bidratt som kunnskapsleverandør til ulike medier i løpet av året.

  • Torbjørn Høitomt har snakket om raviner i Østlandssendingen. BioFokus har også en rekke prosjekter som går på kartlegging av raviner, både generell kartlegging og spesifikk kartlegging i forbindelse med foreslåtte deponier m.m. Hør innlegget her.
  • Stefan Olberg og resten av «insektavdelingen» i BioFokus kartlegger insekter i den utvalgte naturtypen hul eik i Telemark. Les mer på NRK østafjells sine hjemmesider.
  • Tom H. Hofton har bidratt i programmet Ekko på NRK P2 i sommer. Hør mer her.

SISTE NYHETER

På jakt etter planteveps i Bulgaria

På jakt etter planteveps i Bulgaria

En av våre fremste fagpersoner på insekter, Ole Lønnve, har vært på jakt etter planteveps (Symphyta) i Bulgaria. Lønnve skriver her en plantevepsskildring fra “The Bulgarian sawflies-tour 2022” (13. – 20. mai) Bulgaria ligger sørøst I Europa. I øst grenser det mot...

En skogertifisering basert på et sviktende kunnskapsgrunnlag

En skogertifisering basert på et sviktende kunnskapsgrunnlag

En skogsertifiseringsordning er et virkemiddel for å sikre at skog drives på en bærekraftig måte. Skogsertifiseringen "Levende skog" ble etablert i 1998 og var et samarbeid mellom representanter fra skogbruket, skogindustrien, miljø- og friluftslivsorganisasjoner,...