BioFokus ansetter Hanne Haugen

21. april 2020

Idet årets feltsesong starter ønsker vi Hanne Haugen velkommen som nyansatt i BioFokus. Haugen har mastergrad i natur og miljø fra Universitetet i Sørøst-Norge (USN), der hun var spesielt interessert i feltmetodikk, mikroklima, GIS, statistikk og molekylær genetikk.

– Jeg gleder meg til å jobbe i et fagmiljø med høy kompetanse på naturtyper- og arter, sier Haugen, som er bosatt i Notodden.

– Å jobbe som naturkartlegger er en ypperlig jobb for en som er glad i være ute i naturen, og samtidig interesserer seg for natur- og artsmangfold. Det passer meg midt i blinken!

Haugen har tidligere jobbet som selvstendig naturkartlegger, med arealforvaltning hos Fylkesmannen i Vestfold og Telemark og i en periode hos Sabima (Samarbeidsrådet for biologisk mangfold). I tillegg har Haugen en mastergrad i kunst og håndverk, og har studert et år filosofi.

Les mer om Hanne Haugen her.

Marianne Melgård

SISTE NYHETER

Biofokus deltok på Norges første kurs i naturvernbrenning

Biofokus deltok på Norges første kurs i naturvernbrenning

Biofokus ved Stefan Olberg og Sigve reiso deltok på landets første kurs i naturvernbrenning i regi av Nasjonalparkforvaltere for Femundsmarka og Gutulia på Røros, Trøndelag 6.-7. september. Kurset inneholdt både teori og praksis, også opptenning av et mindre...

Det summer på radioen: Stefan forteller om insekter

Det summer på radioen: Stefan forteller om insekter

Bli bedre kjent med insektsmangfoldet! Entomolog og billeekspert, Stefan Olberg, har i sommer fortalt om forskjellige insekter på radioprogrammet P2-pulsen sammen med Ådne Feiring. Stikker alle mygg? Har barkbillen fått et ufortjent dårlig rykte? Hør Stefan fortelle...