BioFokus ansetter Hanne Haugen

21. april 2020

Idet årets feltsesong starter ønsker vi Hanne Haugen velkommen som nyansatt i BioFokus. Haugen har mastergrad i natur og miljø fra Universitetet i Sørøst-Norge (USN), der hun var spesielt interessert i feltmetodikk, mikroklima, GIS, statistikk og molekylær genetikk.

– Jeg gleder meg til å jobbe i et fagmiljø med høy kompetanse på naturtyper- og arter, sier Haugen, som er bosatt i Notodden.

– Å jobbe som naturkartlegger er en ypperlig jobb for en som er glad i være ute i naturen, og samtidig interesserer seg for natur- og artsmangfold. Det passer meg midt i blinken!

Haugen har tidligere jobbet som selvstendig naturkartlegger, med arealforvaltning hos Fylkesmannen i Vestfold og Telemark og i en periode hos Sabima (Samarbeidsrådet for biologisk mangfold). I tillegg har Haugen en mastergrad i kunst og håndverk, og har studert et år filosofi.

Les mer om Hanne Haugen her.

Marianne Melgård

SISTE NYHETER

På jakt etter planteveps i Bulgaria

På jakt etter planteveps i Bulgaria

En av våre fremste fagpersoner på insekter, Ole Lønnve, har vært på jakt etter planteveps (Symphyta) i Bulgaria. Lønnve skriver her en plantevepsskildring fra “The Bulgarian sawflies-tour 2022” (13. – 20. mai) Bulgaria ligger sørøst I Europa. I øst grenser det mot...

En skogertifisering basert på et sviktende kunnskapsgrunnlag

En skogertifisering basert på et sviktende kunnskapsgrunnlag

En skogsertifiseringsordning er et virkemiddel for å sikre at skog drives på en bærekraftig måte. Skogsertifiseringen "Levende skog" ble etablert i 1998 og var et samarbeid mellom representanter fra skogbruket, skogindustrien, miljø- og friluftslivsorganisasjoner,...